פרפה פירות יער

מנה קלה להכנה, מצוינת כקינוח וטעימה לכולם.

מרכיבים (ל-2 מנות):

  • ¾ כוס פירות יער מוקפאים, שהופשרו
  • ½ כוס יוגורט יווני
  • ¼ כף שבבי שקדים
  • 2 כפות של קוקוס יבש
  • ¼ כפית קינמון טחון
  • 2 כפות של זרעי חמנית
  • 5-7 טיפות של סטיביה בנוזל (אופציונלי)

אופן ההכנה

  1. הניחו את רכיבי המנה בשכבות בתוך 2 כוסות, התחילו בפירות היער, מעט שקדים, גרעיני חמנייה, וקוקוס, בזקו קינמון, שכבה דקה של יוגורט, ואז חזרו שוב והניחו את הרכיבים בשכבות.
  2. לקבלת פרפה מתוק יותר, ערבבו את הסטיביה הנוזלית לתוך היוגורט.

באדיבות עינת מזור בקר, דיאטנית קלינית במרכז DMC