logo_header

עוגיות בניחוח קפה ושוקלד לבן 

איזה כייף שחודש  הסכרת הבינלאומי כבר כאן!

ואם כבר להעלות מודעות, אז לעשות  זאת בדרכים שונות ולתת במה לגישות חדשות/ מגוונות ומעצימות.

נעים מאוד, 
חלקכם אולי מכירים אותי ואולי פחות.

שמי יערה רז,
אמא ל-2 , בת 33 וסכרתית מגיל 4.
אני מגיעה מעולמות התנועה, תודעה ואורח חיים בריא. מכל העולמות הללו פיתחתי את 'סכרת בגישה אחרת', שיטת ליווי לסכרתיים (להרחבה תוכלו להיכנס ללינק המצורף למתכון).

במהלך השנים, ניסיתי  שיטות שונות  לניהול הסכרת.רובן לא צלחו לאורך זמן.

ההתמדה במשהו נוקשה מידיי, או לא טעים כל כך, או אולי פשוט המחשבה שתבנית מסויימת היא ההצלחה ואם היא לא מתאימה לי, זו תחושת כשלון, או תחושת חריגות.
אולי הם אלו שגרמו לי פחות התמדה. אני קצת בנאדם שאוהב לחצות גבולות ולהוכיח לעצמי בעיקר שאפשר אחרת. רק צריך לרצות וללכת אחרי האמת שלי.

ברוב חיי הסכרת ליוותה אותי, אך מעולם לא הרגשתי חריגה. לפעמים  זה הביא הגזמה ולפעמים לסנכרון נכון מתוך שלווה פנימית אמיתית ובטחון גדול.

את השיעורים שהייתי שהייתי צריכה לקבל לקחתי איתי הלאה.

אחד הדברים החזקים שהדהדו בי לאורך הדרך מתוך אמונה אמיתית הוא שאני לא צריכה להגביל את עצמי לדיאטה מסויימת.
אני יכולה הכל, במידה נכונה, בזמן הנכון ועם הזמן הבנתי שגם בשילובים הנכונים.

ככל שהעמקתי בעולם הגוף נפש,
גיליתי כמה מושך אותי לרקוח מתכונים שהם גם בריאים ועם זאת משלבים מגוון חומרי גלם (שלא מוגדרים כלל כדל פחמימה), 
גם זורמים לי טוב עם הסוכרים והספורט והכי חשוב טעימים...אבל באמת טעימים לי!!!
שכייף לי לאכול אותם והם לא גורמים לי להרגיש חוסר בכלום ומזינים את הגוף.

לכבוד החודש המיוחד הזה,
יצרתי עבורכם מתכון דווקא למשהו מתוק, וטעים שיבוא מדוייק ליד הקפה, או ברגעים שבא לנו להתפנק...

מתכון של 5 דק' עבודה, בקערה אחת, סופר פשוט. כייף להכין גם עם הילדים. עוגיות בניחוח קפה ושוקלד לבן 

המתכון ל-27 עוגיות ערכים לעוגיה 

תהנו
ואני מאחלת לכולנו שנה מלאה באיזון של כל המכלול ומכל המישורים.
שהשנה נפעל מתוך הקשבה מלאה לגוף ולנשמה כאחד.

מוזמנים לשתף אותי אם אהבתם ולהמשיך לעקוב אחריי גם בעמודים הבאים:

עמוד הפייס - סכרת בגישה אחרת

עמוד האינסטגרם - yaara raz

מוזמנים לקרוא קצת על סכרת בגישה אחרת - Www.yaaraz.co.il

לכבוד החודש המיוחד הזה אני מקיימת סדנה חווייתית של

'קרקרים וחטיפי בריאות'

לפרטים נוספים, מוזמנים לפנות אליי בפרטי
          או 
במייל:  yaarooli@gmail.com

">

איזה כייף שחודש  הסכרת הבינלאומי כבר כאן!

ואם כבר להעלות מודעות, אז לעשות  זאת בדרכים שונות ולתת במה לגישות חדשות/ מגוונות ומעצימות.

נעים מאוד, 
חלקכם אולי מכירים אותי ואולי פחות.

שמי יערה רז,
אמא ל-2 , בת 33 וסכרתית מגיל 4.
אני מגיעה מעולמות התנועה, תודעה ואורח חיים בריא. מכל העולמות הללו פיתחתי את 'סכרת בגישה אחרת', שיטת ליווי לסכרתיים (להרחבה תוכלו להיכנס ללינק המצורף למתכון).

במהלך השנים, ניסיתי  שיטות שונות  לניהול הסכרת.רובן לא צלחו לאורך זמן.

ההתמדה במשהו נוקשה מידיי, או לא טעים כל כך, או אולי פשוט המחשבה שתבנית מסויימת היא ההצלחה ואם היא לא מתאימה לי, זו תחושת כשלון, או תחושת חריגות.
אולי הם אלו שגרמו לי פחות התמדה. אני קצת בנאדם שאוהב לחצות גבולות ולהוכיח לעצמי בעיקר שאפשר אחרת. רק צריך לרצות וללכת אחרי האמת שלי.

ברוב חיי הסכרת ליוותה אותי, אך מעולם לא הרגשתי חריגה. לפעמים  זה הביא הגזמה ולפעמים לסנכרון נכון מתוך שלווה פנימית אמיתית ובטחון גדול.

את השיעורים שהייתי שהייתי צריכה לקבל לקחתי איתי הלאה.

אחד הדברים החזקים שהדהדו בי לאורך הדרך מתוך אמונה אמיתית הוא שאני לא צריכה להגביל את עצמי לדיאטה מסויימת.
אני יכולה הכל, במידה נכונה, בזמן הנכון ועם הזמן הבנתי שגם בשילובים הנכונים.

ככל שהעמקתי בעולם הגוף נפש,
גיליתי כמה מושך אותי לרקוח מתכונים שהם גם בריאים ועם זאת משלבים מגוון חומרי גלם (שלא מוגדרים כלל כדל פחמימה), 
גם זורמים לי טוב עם הסוכרים והספורט והכי חשוב טעימים...אבל באמת טעימים לי!!!
שכייף לי לאכול אותם והם לא גורמים לי להרגיש חוסר בכלום ומזינים את הגוף.

לכבוד החודש המיוחד הזה,
יצרתי עבורכם מתכון דווקא למשהו מתוק, וטעים שיבוא מדוייק ליד הקפה, או ברגעים שבא לנו להתפנק...

מתכון של 5 דק' עבודה, בקערה אחת, סופר פשוט. כייף להכין גם עם הילדים. עוגיות בניחוח קפה ושוקלד לבן 

המתכון ל-27 עוגיות ערכים לעוגיה 

תהנו
ואני מאחלת לכולנו שנה מלאה באיזון של כל המכלול ומכל המישורים.
שהשנה נפעל מתוך הקשבה מלאה לגוף ולנשמה כאחד.

מוזמנים לשתף אותי אם אהבתם ולהמשיך לעקוב אחריי גם בעמודים הבאים:

עמוד הפייס - סכרת בגישה אחרת

עמוד האינסטגרם - yaara raz

מוזמנים לקרוא קצת על סכרת בגישה אחרת - Www.yaaraz.co.il

לכבוד החודש המיוחד הזה אני מקיימת סדנה חווייתית של

'קרקרים וחטיפי בריאות'

לפרטים נוספים, מוזמנים לפנות אליי בפרטי
          או 
במייל:  yaarooli@gmail.com

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את כל החומרים עד עיסה אחידה 

  2. ליצור עיגולים מכמות של כפית גדושה בבלילה (אם צריך אפשר להרטיב את הידים)

  3. להניח במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה

  4. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל-15 דק' עד הזהבה והתפוצצות מלמעלה 

  5. לצנן את העוגיות ורק אז להוציא מנייר האפייה כדי שלא יידבקו ולטרוף

חומרים

  • כוס אספרסו קצר 

  • כוס שקדים טחונים

  • 1/2 כוס קמח שיבולת שועל (טחנתי בבלנדר)

  • 1/3 כוס אגבה 

  • כפית תמצית וניל (מומלץ איכותית)

  • כפית גדושה אבקת אפיה

  • כף גדושה ממרח שקדים טבעי 

 

טבלת ערכים תזונתיים למנה:

!ןובאתב

61 קק"ל

קלוריות

1.12 גר'

חלבונים

8 גר'

פחמימות

2.82 גר'

שומנים

0.28 גר'

סיבים תזונתים

הערות חשובות למתכון

במתכון השתמשתי בכוס מדידה 236 מ"מ

אם מתוק מידי ניתן להשתמש ב- 1/3 כוס פצפוצי שוקולד או לחלופין להשתמש בשוקולד מריר / לבן ללא סוכר

במקום אגבה ניתן להשתמש במייפל טבעי

שימו לב בכל שינוי משתנים גם הערכים של כמות הפחמימות

את המתכון אישרה עינת מזור בקר דיאטנית קלינית במרכז רפואי DMC

מתכונים נוספים