logo_header

שוקי עוף עם פלפלים ועגבניות שרי 

מתכון שירשים את כולם בסוכה ואהוב מאוד על ילדים

6 מנות

מנה: 2 שוקיים + 2 כפות ירקות

">

מתכון שירשים את כולם בסוכה ואהוב מאוד על ילדים

6 מנות

מנה: 2 שוקיים + 2 כפות ירקות

אופן הכנה

  1. חממו תנור ל- 022 מעלות ורפדו תבנית בנייר האפייה 

  2. בקערה גדולה ערבבו את שמן הזית עם הפפריקה, הכורכום, המלח והפלפל

  3. הוסיפו את השוקיים, עגבניות השרי והפלפלים, ערבבו והעבירו לתבנית

  4. הכניסו לתנור וצלו כ- 04 דק' עד השחמת העוף. ערבבו מידי פעם

  5. הגישו 2 שוקיים עם 2 כפות ירקות 

חומרים

  • 2 כפות שמן זית 

  • 2 כפות פפריקה מתוקה

  • 1 כפית כורכום 

  • 4/1 כפית מלח ים אטלנטי 

  • 4/1 כפית פלפל שחור גרוס 

  • 12 שוקי עוף בינונים טריים ללא עור

  • 2 פלפלים אדומים בינונים, ללא הגרעינים והגבעול, חתוכים לרצועות

  • 1 כוס עגבניות שרי 

  • 1 בצל בינוני, חתוך לטבעות עגולות

 

טבלת ערכים תזונתיים למנה:

!ןובאתב

092 קק"ל 

קלוריות

6 גר'

פחמימות

34 גר'

חלבון

8 גר'

שומן 

2 גר'

שומן רווי

ספירת הפחמימות כחצי מנת פחמימה

המתכון מהספר ליהנות מאוכל בריא של ד"ר רני פולק 

 

מתכונים נוספים