logo_header

מרק כרובית וברוקולי מוקרם

מתכון קל להכנה. השילוב של כרובית, ברוקולי יחד עם חמאה, שמנת וגבינת פרמז'ן יוצר מרק קטיפתי טעים ומשביע.

">

מתכון קל להכנה. השילוב של כרובית, ברוקולי יחד עם חמאה, שמנת וגבינת פרמז'ן יוצר מרק קטיפתי טעים ומשביע.

אופן הכנה

  1. מרתיחים 4 כוסות מים עם מלח בסיר גדול

  2. מוסיפים את הכרובית והברוקולי, להביא שוב לרתיחה, לבשל כ - 01 דקות ולסנן

  3. מכניסים למעבד מזון עם ציר הירקות השום והבזיליקום

  4. ממיסים חמאה בסיר ומוסיפים את הכרובית והברוקולי, מביאים לרתיחה

  5. מוסיפים 3 שמנת להקצפה ו-05 גר' פרמז'ן, לבשל עוד 01-5 דקות,לטעום ולשפר טעמים ולהסיר מהאש

חומרים

  • ראש כרובית טרי

  • 2 חבילות ברוקולי טרי

  • חצי כוס ציר ירקות או מים רותחים עם כף מלח,כפית צ'ילי יבש, כפית פלפל שחור וכפית פלפל לבן

  • 2 שיני שום

  • 4 גבעולי בזיליקום טרי

  • 50 גר' חמאה

  • 3 מיכלי שמנת להקצפה %83

  • 05 גר' גבינת פרמז'ן מגוררת

 

טבלת ערכים תזונתיים למנה:

!ןובאתב

111 קק"ל

קלוריות

3 גרם

פחמימות

2 גרם

חלבונים

10 גרם

שומנים

המתכון באדיבות עדינה בכר, דיאטנית קלינית במרכז DMC

מתכונים נוספים