מתכון קל להכנה. השילוב של כרובית, ברוקולי יחד עם חמאה, שמנת וגבינת פרמז'ן יוצר מרק קטיפתי טעים ומשביע.
מרתיחים 4 כוסות מים עם מלח בסיר גדול
מוסיפים את הכרובית והברוקולי, להביא שוב לרתיחה, לבשל כ - 01 דקות ולסנן
מכניסים למעבד מזון עם ציר הירקות השום והבזיליקום
ממיסים חמאה בסיר ומוסיפים את הכרובית והברוקולי, מביאים לרתיחה
מוסיפים 3 שמנת להקצפה ו-05 גר' פרמז'ן, לבשל עוד 01-5 דקות,לטעום ולשפר טעמים ולהסיר מהאש
ראש כרובית טרי
2 חבילות ברוקולי טרי
חצי כוס ציר ירקות או מים רותחים עם כף מלח,כפית צ'ילי יבש, כפית פלפל שחור וכפית פלפל לבן
2 שיני שום
4 גבעולי בזיליקום טרי
50 גר' חמאה
3 מיכלי שמנת להקצפה %83
05 גר' גבינת פרמז'ן מגוררת
111 קק"ל |
קלוריות |
3 גרם |
פחמימות |
2 גרם |
חלבונים |
10 גרם |
שומנים |
המתכון באדיבות עדינה בכר, דיאטנית קלינית במרכז DMC