logo_header

פרפה פירות יער 

מנה קלה להכנה, מצוינת כקינוח וטעימה לכולם.

מצרכים (ל-2 מנות)

 

">

מנה קלה להכנה, מצוינת כקינוח וטעימה לכולם.

מצרכים (ל-2 מנות)

 

אופן הכנה

  1. הניחו את רכיבי המנה בשכבות בתוך 2 כוסות, התחילו בפירות היער, מעט שקדים, גרעיני חמנייה, וקוקוס, בזקו קינמון, שכבה דקה של יוגורט, ואז חזרו שוב והניחו את הרכיבים בשכבות

  2. לקבלת פרפה מתוק יותר, ערבבו את הסטיביה הנוזלית לתוך היוגורט.

חומרים

  • ¾ כוס פירות יער מוקפאים, שהופשרו

  • ½ כוס יוגורט יווני

  • ¼ כף שבבי שקדים

  • 2 כפות של קוקוס יבש

  • ¼ כפית קינמון טחון

  • 2 כפות של זרעי חמנית

  • 5-7 טיפות של סטיביה בנוזל (אופציונלי)

 

טבלת ערכים תזונתיים למנה:

!ןובאתב

55

קלוריות (קק"ל)

7

פחמימות (גרם)

1

חלבונים (גרם)

2

שומנים (גרם)

הערות:

  • ניתן להכין מבעוד מועד ולשמור במקרר עד להגשה.
  • אין לכם שבבי שקדים? השתמשו בכל סוג של אגוזים או זרעונים שיש לכם בבית
  • תרצו להפחית את כמות הפחמימות? השתמשו בגבינת קוטג' (5%) והוסיפו יותר סטיביה לצורך המתקה

 

עינת מזור בקר, דיאטנית קלינית במרכז DMC לסוכרת והשמנה

 

מתכונים נוספים