הדגים מהווים מקור טוב לחלבון בעל ערך ביולוגי גבוה.
מנה שמתאימה לסעודת ראש השנה.
334 קלוריות למנה, 2 מנות לפי שיטת ספירת הפחמימות.
ל-4 מנות:
בסיר מחממים שמן זית ומטגנים פלפל ירוק חריף.
מוסיפים את פרוסות השום והעגבניות.
מבשלים על אש בינונית כ-01 דקות.
מוסיפים את נתחי הקרפיון ומבשלים 10 דקות נוספות כאשר הסיר מכוסה,
מתבלים בכוסברה קצוצה.
3 כפות שמן זית לטיגון
5 עגבניות קלופות חתוכות לארבע
3 שיני שום פרוסות
1 פלפל חריף קצוץ
1/3 כוס עלי כוסברה
600 גרם פילה קרפיון – פרוס לנתחים של 150 גרם
מתוך ספר מתכונים "אוכל זה שמחה" - מאת רות משה, דיאטנית קלינית ומחנכת לסוכרת.
לרכישת הספר ומידע נוסף: 6364*