logo_header

סלסה משעועית שחורה

המתכון הזה עשיר במיוחד בסיבים תזונתיים, אפשר לכלול אותו בארוחות צהריים. מספק תחושת מליאות ושובע. אינדקס גליקמי נמוך.

47 קלוריות למנה, 0.5 מנות לפי שיטת ספירת הפחמימות.

ל-2 מנות:

">

המתכון הזה עשיר במיוחד בסיבים תזונתיים, אפשר לכלול אותו בארוחות צהריים. מספק תחושת מליאות ושובע. אינדקס גליקמי נמוך.

47 קלוריות למנה, 0.5 מנות לפי שיטת ספירת הפחמימות.

ל-2 מנות:

אופן הכנה

  1. לסנן את השעועית ולשים בסיר עם מים לכיסוי השעועית, לבשל 04 דקות או עד שהשעועית רכה אך לא רכה מדי.

  2. לשטוף את השעועית במים קרים ולייבש.

  3. בעזרת קולפן, לקלף פרוסות יפות מקליפת הלימון, לחתוך אותם לחתיכות קטנות ולסחוט את הלימון שנשאר.

  4. לשים בקערה את כל המרכיבים, להוסיף מלח לפי טעם ולערבב.

חומרים

  • ½ כוס שעועית שחורה שהושרתה במים

  • למשך לילה

  • 1 בצל סגול קצוץ דק

  • 1 לימון

  • 2 כפיות בירה

  • 1 כפית שמן זית

  • קומץ עלי כוסברה קצוצים דק

  •  1 פלפל אדום חריף קצוץ דק בלי גרעינים
     

  •  מלח

 

טבלת ערכים תזונתיים למנה:

!ןובאתב

מתוך ספר מתכונים "אוכל זה שמחה" - מאת רות משה, דיאטנית קלינית ומחנכת לסוכרת.
לרכישת הספר ומידע נוסף: 6364* 

מתכונים נוספים