logo_header

סלט קוסקוס קיצי עם דלעת, קולורבי, מוצרלה ושמן זית

מנה מיוחדת בזכות המרכיבים, מאד צבעונית, עשירה בסיבים תזונתיים.

371 קלוריות למנה בלבד.

ל-4 מנות:

">

מנה מיוחדת בזכות המרכיבים, מאד צבעונית, עשירה בסיבים תזונתיים.

371 קלוריות למנה בלבד.

ל-4 מנות:

אופן הכנה

  1. מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.

  2. מניחים את רצועות הקולורבי והדלעת בקערה, ובעזרת מסננת דקה מפזרים עליהם את אבקת הסוכר ומערבבים.

  3. מוסיפים מעט מיץ לימון ונותנים לזה לעמוד 2-3 דקות.

  4. מוסיפים את כל שאר המרכיבים, כולל את הקוסקוס, לקערה.

  5. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל, מערבבים ומגישים.

חומרים

  • 200 גרם קוסקוס, מסדרת

  • "קוסקוס זה משפחה חמה"

  • 15 גר' גרעיני דלעת

  • 1 כפית אבקת סוכר

  • מיץ מחצי לימון

  • חופן גרעיני דלעת קלויים

  • צרור נבטי חמנייה

  • 10-15 עלי בזיליקום (עדיף מיקרו)

  • 10-15 עלי נענע

  • 30 גר' מוצרלה

  • 2 כפות שמן זית

  • מלח ים לפי הטעם

  • פלפל שחור לפי הטעם

 

טבלת ערכים תזונתיים למנה:

!ןובאתב

מתוך ספר מתכונים "אוכל זה שמחה" - מאת רות משה, דיאטנית קלינית ומחנכת לסוכרת.
לרכישת הספר ומידע נוסף: 6364* 

מתכונים נוספים