logo_header

לחם טחינה

לאנשים שחשוב להם להיות בתזונה ללא פחמימות/ דלת פחמימות או שעליהם להימנע מגלוטן, לחם הטחינה הוא פיתרון מצוין עבורם.

את המאפה הבריא והטעים הזה תוכלו לאפות בקלות ובמהירות, ללא צורך בלישה וללא זמן התפחה. 

 

מרכיבים: (ל- 9 מנות)

 


 

 
">

לאנשים שחשוב להם להיות בתזונה ללא פחמימות/ דלת פחמימות או שעליהם להימנע מגלוטן, לחם הטחינה הוא פיתרון מצוין עבורם.

את המאפה הבריא והטעים הזה תוכלו לאפות בקלות ובמהירות, ללא צורך בלישה וללא זמן התפחה. 

 

מרכיבים: (ל- 9 מנות)

 


 

 

אופן הכנה

  1. חממו את התנור ל- 081 מעלות

  2. ערבבו בקערה את כל החומרים למעט הגרעינים, עד לקבלת תערובת חלקה ומעט בהירה

  3. העבירו לתבנית אינגליש קייק

  4. פזרו למעלה את הגרעינים

  5. אפו כ-  52-02  דקות עד קבלת צבע זהוב

חומרים

  • 6 כפות טחינה גולמית (עדיף לא משומשום מלא כיוון שאז הלחם יוצא מריר)

  • 3  ביצים גדולות

  • כפית אבקת אפיה

  • 01 חצאי אגוזים (מלך / פקאן) שבורים לחתיכות קטנות

  • תבלינים יבשים לפי הטעם – אורגנו / בזיליקום / צ'ילי וכד'

  • 3 כפות גרעיני דלעת או חמנייה

 

טבלת ערכים תזונתיים למנה:

!ןובאתב

38 קק"ל

קלוריות

9.0 גר'

פחמימות

9.3 גר'

חלבון

7.6 גר

שומן

8.0 גר'

סיבים

המתכון באדיבות עינת מזור-בקר, דיאטנית קלינית במרכז CMD

 

מתכונים נוספים