לאנשים שחשוב להם להיות בתזונה ללא פחמימות/ דלת פחמימות או שעליהם להימנע מגלוטן, לחם הטחינה הוא פיתרון מצוין עבורם.
את המאפה הבריא והטעים הזה תוכלו לאפות בקלות ובמהירות, ללא צורך בלישה וללא זמן התפחה.
מרכיבים: (ל- 9 מנות)
חממו את התנור ל- 081 מעלות
ערבבו בקערה את כל החומרים למעט הגרעינים, עד לקבלת תערובת חלקה ומעט בהירה
העבירו לתבנית אינגליש קייק
פזרו למעלה את הגרעינים
אפו כ- 52-02 דקות עד קבלת צבע זהוב
6 כפות טחינה גולמית (עדיף לא משומשום מלא כיוון שאז הלחם יוצא מריר)
3 ביצים גדולות
כפית אבקת אפיה
01 חצאי אגוזים (מלך / פקאן) שבורים לחתיכות קטנות
תבלינים יבשים לפי הטעם – אורגנו / בזיליקום / צ'ילי וכד'
3 כפות גרעיני דלעת או חמנייה
38 קק"ל |
קלוריות |
9.0 גר' |
פחמימות |
9.3 גר' |
חלבון |
7.6 גר |
שומן |
8.0 גר' |
סיבים |
המתכון באדיבות עינת מזור-בקר, דיאטנית קלינית במרכז CMD