חברת אבוט מנטרת בקפידה את המוטציות של, COVID-19 כדי שנוכל להבטיח שהבדיקות שלנו מסוגלות לזהות אותן
בזמן שבעולם נגיף הקורונה עדיין משתולל, כאן בישראל חזרנו לשגרה בזכות נתוני ההתחסנות הגבוהים בקרב האוכלוסייה.
הכנו עבורכם רשימה עם כל העובדות והנתונים שצריך לדעת על החיסון וגם הסבר משכנע למה כדאי לכם לרוץ להתחסן אם אתם סוכרתיי
ריכזנו עבורכם שאלות ותשובות שיעשו לכם סדר בכל המידע הנוגע לסוכרתיים וקורונה.
מהן הדרכים המומלצות ביותר להתמודד עם הבידוד שנכפה לאחרונה על רבים, ביניהם גם סוכרתיים?
במצבים המחייבים אותנו לעשות שינוי באורח החיים, אנו מעדיפים לשלב את השינוי כך שיתאים לסגנון החיים הקבוע שלנו, ונרתעים מלהפעיל אותם כסדרת טקטיקות מכאיבות שיש להן נקודת התחלה ויעד סופי. למרות שזה מאוד מפתה להסתער בכל הכוח על פרויקט כמו "דיאטה כסאח", ולמרות שאנחנו מכירים בכך , מסתבר שזה לא מוביל לתוצאו
אולי נראה כי אנו עומדים בפני רגיעה לטווח ארוך, אבל מי שהיה נתון בלחץ, מסיבות שונות, אינו יכול להירגע ב"לחיצת כפתור". היציאה מלחץ היא תהליך. אנו מביאים לכם מספר טיפים שיסייעו לכם להתמודד עם מצבי לחץ.
לא פעם אני שומעת מאנשים: "אני מבקש מבן/בת זוגי להצטרף אלי לשיחה עם הרופא, כי לא הכול אני שומע ולא הכול אני קולט תוך כדי הפגישה". השלב הראשון בהתמודדות עם גילוי הסוכרת הוא למידת מידע חדש ועיבודו. מסתבר שטובים השניים מן האחד, במיוחד כאשר המטופל נמצא במצב רגשי סוער, בחרדה מהאבחון
כאשר הסוכרת לא מאוזנת היא עשויה לגרום לנזק גופני רב. הכירו את סיבוכי הסוכרת ואת הדרכים למניעתם.
פעילות גופנית היא אחת הדרכים היעילות ביותר למנוע סוכרת או לשפר את מצב בריאותם של הסוכרתיים. אבל איזו פעילות גופנית מומלצת? למשך כמה זמן? באיזו עצימות? מהי התדירות הרצויה? חשוב להבין כי פעילות גופנית עלולה גם לסכן אנשים סוכרתיים במקרים מסוימים. כדי למזער את הסיכון חשוב להקפיד על ההנחיות שלהלן.
מחלת הסוכרת מחייבת לבצע ניטור מתמיד ותכוף של רמות הסוכר בדם בשלבים שונים ביום. זאת במטרה להיות בבקרה מקסימלית על רמות הסוכר, ולהיות באיזון. לשם כך חשוב לבצע בדיקות של רמת הסוכר לאורך היום – לפני הארוחות ולקראת סוף היום. במצבים מסוימים נדרשות בדיקות נוספות אחרי הארוחות כדי לקבוע האם הטיפול באינסולין אפקטיבי.